fbpx
Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Tel:

+31(0)132220671 +31(0)618978200

Mail:

Tilburg: info@pomocholandia.nl| Utrecht: utrecht@pomocholandia.nl

Menu

Begeleiding Poolse werknemers van uw onderneming

0 Comments

Dagelijkse veranderingen, persoonlijke kwesties, verwarrende dingen én het zichzelf in Nederland niet kunnen vinden beïnvloeden niet alleen de stemming, maar ook de productiviteit op het werk …

 

Het is algemeen bekend dat een persoon die persoonlijke kwesties heeft of zich om iets druk maakt, zichzelf niet volledig kan concentreren en toewijden aan zijn werkzaamheden. Productiviteit daalt en daarmee de beoogde resultaten van uw onderneming.

 

Om deze redenen keren we terug met cursussen en trainingen, gewijd aan specifieke gebieden van het verblijven en “in Nederland zijn”, gericht aan jullie Poolse werknemers.

 

We nodigen jullie van harte uit voor dergelijke trainingen, waar jullie werknemers bijvoorbeeld zouden kunnen leren hoe ze voor een ziektekostenverzekering zelfstandig kunnen zorgen en een zelfstandige woonruimte kunnen vinden, hoe ze zich beter in de ingewikkelde Nederlandse realiteit kunnen bevinden, hoe ze met de Nederlandse gezondheidszorg kunnen omgaan, onafhankelijk belastingaangiftes kunnen doen en nog vele andere persoonlijke capaciteiten kunnen verkrijgen om zó de productiviteit bij uw bedrijf te verbeteren.

 

Binnenkort zullen we meer informatie over en de specifieke datums verstrekken. Ook is het mogelijk om specifieke datums met ons overeen te komen om zo specifiek voor uw werknemers ons scholingsprogramma beschikbaar te stellen.

 

In de bijlage vindt u onze brochure.

 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Neemt u vrijblijvend contact met ons begeleidingsbureau in Tilburg op.

 

Team Pomoc Holandia Tilburg.

DOWNLOAD BROCHURE: KLIK HIER

%d bloggers like this: