fbpx
Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Tel:

+31(0)132220671 +31(0)618978200

Mail:

Tilburg: info@pomocholandia.nl| Utrecht: utrecht@pomocholandia.nl

Menu

Cliënt Adviseur

0 Comments

Ter uitbreiding van onze organisatie en ons team zijn wij op zoek naar de proactieve Cliënt Adviseurs  M/V (5 aanstellingen). Je beschikt bij voorkeur al over de nodige kennis en ervaring op de aandachtsgebieden (en/of) Arbeid, Sociale Zekerheid, Medische administratie en regelgeving, Re-integratie en Bemiddeling. Je bent niet bang om complexe zaken en wetgeving naar je hand te zetten, onbegaande wegen met medewerkers te betreden en legale oplossingen in de markt te realiseren.

Je inventariseert de cliëntaanvraag en bepaalt op basis daarvan de invulling van trajecten met de inzet van de juiste middelen. Zelf ben je de partner en regisseur op de uitvoering voor zowel de private opdrachtgever als de instellingen en organisaties. Daarom heb je ook veelvuldig contact met jouw netwerkcontacten en ben je in staat om nieuwe contacten aan te gaan.

Pomoc Holandia is een in Nederland gerenommeerd Personal Assistance adviesbureau dat jouw professionele ontwikkeling met theorie en in praktijk ondersteunt.

Een Cliënt Adviseur bij Pomoc Holandia in praktijk

Een Cliënt Adviseur beantwoordt vragen van (Poolse) burgers in Nederland over ondersteuning of hulp. Dit gaat vaak om juridisch / financieel advies of medisch / zorg. Een Cliënt Adviseur is in Tilburg in dienst van het adviesbureau voor Poolse burgers in Nederland.

Een Cliënt Adviseur is verantwoordelijk voor het zelfstandige beheer van relaties. Als een Cliënt Adviseur bij Pomoc Holandia kan jij met verschillende aandachtsgebieden te maken krijgen.

Als adviseur help jij vaak met belastingvraagstukken of het in de hand houden van schulden, maar ook figureer jij als geïnteresseerde gesprekspartner bij echtscheidingen of geschillen met de overheid.

Tevens kan jij cliënten ondersteunen bij zorgbehoeften met een bepaald (psychische) klacht.

Jij geeft inhoudelijk advies strikt waarvoor je bevoegd bent. De zaken waarvoor je geen bevoegdheid hebt genoten geef je door aan je leidinggevende, maar je staat alsnog te allen tijde je cliënten te woord en begeleidt hen tot de juiste oplossing.

Als Cliënt Adviseur kan jij de cliënten zowel op kantoor ontvangen als bij cliënten thuis komen om advies te geven.

Aanvankelijk van je ervaring en je werkgebied ontvang je nodige ondersteuning mede door een scholing.

Geheimhoudingsplicht

Binnen de organisatie van Pomoc Holandia gaan medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden om met vertrouwelijke informatie. Met vertrouwelijke informatie wordt bedoeld informatie over cliënten, medewerkers en de organisatie zelf, waarvan men weet of kan veronderstellen dat deze niet voor anderen bedoeld is.

Competenties, skills & vaardigheden

  • Integriteit
  • Klantgerichtheid
  • Analytisch
  • Onafhankelijke Oordeelsvorming
  • Sociabiliteit
  • Je hebt opleiding genoten op het niveau van het Nederlandse MBO-4
  • Je spreekt Pools
  • Je spreekt Nederlands minimaal op het niveau NT2, staatsexamen 1 (B1)
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Salaris en Arbeidsvoorwaarden

Een Cliënt Adviseur bij Pomoc Holandia verdient vanaf € 2.100 bruto op basis van de volledige werkweek, afhankelijk van ervaring, opleiding en in welke sector de Cliënt Adviseur werkzaam is.

Als Cliënt Adviseur  geniet je periodiek van de nodige (bij)scholingen.

Door de combinatie van goede samenwerking, oprechte aandacht en de inzet van vooruitstrevende technologieën kun je werkelijk meerwaarde leveren voor onze cliënten. Behalve prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , krijg je ook volop ruimte voor je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Wil je in aanmerking komen voor deze functie, stuur dan je motivatie met cv in het Nederlands naar info@pomocholandia.nl

De sluitingsdatum is 21 oktober 2018.

Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dan word je vooraf geïnformeerd over de sollicitatieprocedure en de verwachte duur ervan. De sollicitatieprocedure verloopt in een aantal rondes.

Wij proberen alle sollicitaties persoonlijk te beantwoorden, maar mocht je na twee weken nog geen reactie hebben gekregen, dan kun je ervan uitgaan, dat je niet wordt meegenomen in de verdere sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

%d bloggers like this: