Jeugdhulp, Jeugdzorg & Ambulante hulpverlening voor Poolse kinderen, jeugdigen én gezinnen; volwassenen vanuit de regio Hart van Brabant (Tilburg / Waalwijk), maar ook in de regio’s Breda, Oosterhout, Den Bosch, Eindhoven, Dommelvallei, inclusief alle omstreken / samenwerkende gemeenten.

Ook hebben we een nevenvestiging in de regio Utrecht (Zeist). Daar wordt vooral de administratieve begeleiding en ondersteuning aangeboden.

Onze dienstverlening wordt in het kader van de Jeugdwet / WMO / WLZ in Nederland uitgevoerd. Ook de particuliere ondersteuning behoort tot onze mogelijkheden.

Pomoc Holandia is SKJ geregistreerd: Klik HIER voor meer informatie over onze registratie.

Voor meer informatie klik op:

Pomoc Holandia is aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg .

Voordeel voor de samenwerkende organisaties

Met dit project tracht Pomoc Holandia de werkzaamheden van voornamelijk:

  • de werkgevers, inclusief de uitzendorganisaties,
  • de zorginstellingen,
  • de maatschappelijke instellingen,
  • de overheidsinstellingen

in Nederland te verlichten en de cliënten op een gestructureerde en effectieve wijze de begeleiding en ondersteuning te bieden.

Ons aanbod voor de cliënten:

Komt u uit Polen en verblijft u tijdelijk of permanent in Nederland? Heeft u in Nederland gewoond, maar nu niet meer en heeft u in het verleden problemen opgelopen die nog steeds spelen? Heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt? Neem contact op met Pomoc Holandia voor hulp en advies.

Wij helpen Poolse volwassenen én gezinnen in regio’s: Tilburg, Breda, Waalwijk, Eindhoven (vanuit hoofdvestiging Tilburg), Utrecht (vanuit vestiging regio Utrecht). Onze hulp is voordelig en altijd dicht bij u in de buurt.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Gaat het om schulden, opvoeding, problemen op school, op het werk of problemen met instanties. Pomoc Holandia helpt bij alle maatschappelijke en sociale problemen. We ondersteunen kinderen en volwassenen in het kader van de Jeugdwet en WMO. Wij helpen u graag met ondersteuning, advies, informatie, maar ook met:

Voor meer informatie klik op:

* Begeleiding

  • Administratieve dienstverlening
  • Begeleiding bij zwangerschap
  • Coaching
  • Financiële hulpverlening
  • Juridische hulp

* Jeugdzorg

* Maatschappelijke ondersteuning

* Re-integratie

* Werknemers begeleiding

* Zorgbegeleiding

* Zwangerschap en Bevalling

Het begeleidingsbureau voor de Poolse burgers in Nederland.