Pomoc Holandia Homepage

Welkom op mijn website! Poolse Cliënt adviseur in- en vanuit Tilburg. Ik ben heel blij dat je hier bij Pomoc Holandia bent terechtgekomen. Ik neem aan dat als het niet uit nieuwsgierigheid is, dan zoals de naam al zegt, ben je op zoek naar begeleiding in Nederland.

Als jij zich zorgen maakt over onvoldoende kennis van de Nederlandse taal, onvoldoende kennis van de geldende regelgeving in Nederland of het gebruikelijke gebrek aan tijd – laat dit deel van uw kwesties dan door ons oplossen. Wees kalm, blij en heb tijd voor aangename dingen. Ik wens het zowel jou als mezelf!

Ik benader elke persoon heel individueel, omdat dit nou eenmaal een menselijke behoefte is. Ik help in veel aspecten van het wonen en werken in Nederland, inclusief begeleiding bij officiële aangelegenheden, vertaling van brieven, assistentie bij afspraken, hulp bij een geschil met de werkgever of iemand uit de omgeving, faillissement, evenals de organisatie van thuisadministratie, budgetcoaching en nog vele andere individuele behoeften.

De medewerkers van Pomoc Holandia nodigen u van harte uit om vertrouwd te raken met onze diensten en vervolgens contact met ons op te nemen op het tabblad CONTACT.

Pomoc Holandia – méér dan je boekhoudster!

Pomoc Holandia ksiegowa