MISSIE

Wij zijn een begeleidingsbureau voor de Poolse burgers in Nederland, dat gespecialiseerd is in totaaloplossingen voor de problemen van onze cliënten. We benaderen elke kwestie afzonderlijk.

We voldoen aan de behoeften van onze cliënten en vinden de beste manieren om de problemen op te lossen, we voltooien elke taak met vastberadenheid en toewijding.

Wij bieden een hoog niveau van de dienstverlening en permanente zorg voor de cliëntrelaties, gebaseerd op eerlijkheid, respect, veiligheid en vertrouwen.

VISIE

Op basis van de jarenlange ervaring willen wij het meest effectieve en gerespecteerde begeleidingsbureau voor de jeugdhulp en de maatschappelijke ondersteuning van Nederland zijn. We willen een aantrekkelijke samenwerkingspartner zijn, om voor iedere betrokkene partij de gemeenschappelijke doelen met goed resultaat te bereiken.

De moderne technologieën die we in ons bedrijf implementeren, zijn gericht op continue ontwikkeling en het bereiken van de hoogste kwaliteit, evenals het zorgen voor de comfortabele werkomstandigheden voor onze consultants, zodat ze onze cliënten nóg beter kunnen ondersteunen.

We steunen actief liefdadigheidsinitiatieven in Polen en Nederland, we richten ons op het ondersteunen van de lokale Poolse gemeenschap in Nederland.

Overheid

Al helemaal vanaf het ontstaan van onze organisatie hebben wij getracht om de nauwe banden met de gemeentelijke en overheidsinstellingen te onderhouden. Zo hebben we zichzelf volledig ingezet om vanuit het private initiatief de fraude te bestrijden door onder andere de juiste voorlichting te verlenen en door er op aan te zien, dat de alle betrokkenen de Nederlandse regelgeving en wetgeving in acht nemen.

Sindsdien is onze samenwerking alleen maar verbeterd en nauwer geworden. Steeds vaker doen de Nederlandse overheidsinstellingen beroep op onze mensen.

Ons begeleidingsbureau ondersteunt de migranten met het wijsmaken in de Nederlandse regel- en wetgeving. Tevens begeleiden we de gegadigden in het oplossen van een breed scala aan kwesties in de Nederlandse samenleving.

Het Begeleidingsbureau voor de Poolse burgers in Nederland

  • Begeleiding
  • Jeugdhulp
  • Maatschappelijke ondersteuning