Zorgbegeleiding

Zorgbegeleiding is veel omvattend. Het kan betekenen dat u begeleiding nodig heeft in het doen van uw Zorg administratie. Het kan ook zijn dat u niet meer in staat bent om uw dagelijks leven te overzien. U moet bijvoorbeeld geholpen worden bij het plannen van uw dagelijkse of wekelijkse bezigheden. Misschien heeft u een handicap en bent u niet meer in staat om een aantal praktische zaken te organiseren.

In een aantal gevallen is het zo, dat de gezinsleden hulp nodig hebben bij de omgang met deze zieke, of de gelegenheid moeten hebben om af en toe even tijd voor zichzelf te nemen, zodat zij daarna weer (beter) in staat zijn om de zieke bij te staan. Ook dit past allemaal onder de functie van onze  begeleiding in de zorg.

Zorgbegeleiding kan ook betekenen als u bij iemand op bezoek wilt gaan of u moet naar de huisarts of de specialist in het ziekenhuis. Ook dan biedt Pomoc Holandia de mogelijkheid om een zorgverlener in te schakelen die u kan begeleiden.

Vergoeding

Niet alles t.a.v. bovenstaande wordt vergoed door een Zorgverzekering of het PGB, maar Pomoc Holandia helpt u mee te denken in oplossingen van wat mogelijk is en van wat in uw budget past.

Zorgbegeleiding van Pomoc Holandia:

  • bij uw Zorg administratie
  • bij uw bezoek aan huisarts of ziekenhuis
  • tijdens uw vakantie
  • bij uw dagelijkse bezigheden